Μονώσεις Ταρατσών με γραπτή Εγγύηση.

Στεγανοποίηση με ασφαλτόπανο

Μόνωση ταράτσας με ασφαλτικές μεμβράνες για σίγουρα αποτελέσματα!

Στεγανοποίηση-με-ασφαλτόπανο-Σαλαμίνα1

Μόνωση Ταράτσας με Ασφαλτόπανο

Η στεγανοποίηση ή με άλλα λόγια μόνωση μιας ταράτσας είναι η διαδικασία κατα την οποία αποτρέπουμε το νερό να διεισδύσει μέσα απο αυτή στον εσωτερικό χώρο ενός κτηρίου. Είναι απαραίτητη γιατί μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε δομικά στοιχεία του κτηρίου και φυσικά πρέπει να γίνεται απο εξειδικευμένο προσωπικό και με σωστά ποιοτικά υλικά.

Στην εταιρεία μας αξιοποιούμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους και τα πιο ποιοτικά κι αξιόπιστα μονωτικά υλικά ωστε να έχουμε ένα άρτιο, λειτουργικό και αξιόπιστο αποτέλεσμα κατα την στεγανοποίηση της επιφάνειας.

Τρόπος εφαρμογής της στεγανοποίησης με ασφαλτόπανο

  • Καθαρισμός και προετοιμασία όλης της επιφάνειας, ξήλωμα σαθρών κονιαμάτων.
  • Eπάλειψη με ασφαλτικό βερνίκι Primer σε όλη την επιφάνεια, ούτως ώστε να πετύχουμε τη μέγιστη πρόσφυση του ασφαλτόπανου στο υπόστρωμα και την αποφυγή της αποκόλλησής του.
  • Θερμοσυγκόλληση του ασφαλτόπανου (Dien SBS), βάρους 5 ή 6 κιλών ανά τετραγωνικό μέτρο, με άνω επικάλυψη ορυκτής λευκής ψηφίδας και αντοχή έως τους -20ο C. Η θερμοσυγκόλληση του ασφαλτόπανου γίνεται με ειδικό φλόγιστρο. Τα ασφαλτόπανα συγκολλούνται παράλληλα μεταξύ τους, το ένα με το άλλο, ξεκινώντας πάντα από το χαμηλότερο προς το υψηλότερο σημείο.Στα στηθαία προεκτεινόμαστε κατά 15 εκ. περίπου.
  • Ενίσχυση της μόνωσης με εφαρμογή ελαστοπλαστικού ακρυλικού και πολυουρεθανικού υλικού σφραγίσεως σε όλα τα ευαίσθητα σημεία. Επίσης ενισχύεται όλη η επιφάνεια περιμετρικά, στο σημείο όπου η άκρη του ασφαλτοπάνου συναντά το στηθαίο ή τον τοίχο.
ΓΚΟΤΣΗΣ-ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πιστοποιήσεις των υλικών

Τα πλεονεκτήματα της μόνωσης ταράτσας με ασφαλτόπανο

  • Προσφέρει απόλυτη (100%) προστασία από την υγρασία.
  • Εξασφαλίζει απόλυτη πρόσφυση σε όλα τα δομικά υλικά.
  • Είναι οικονομική, συμβάλλοντας σε γρήγορη απόσβεση του κόστους επένδυσης.
  • Έχει μεγάλη αντοχή στις συστολές και διαστολές του κτιρίου διότι είναι ελαστομερείς (sbs) οι μεμβράνες.
Μονώσεις Ταρατσών με Εγγύηση
Μονώσεις Ταρατσών με Εγγύηση