ΛΥΣΕΙΣ

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΓΚΟΤΣΗΣ

Από το 2005 καθημερινά κοντά σας

Η οργάνωση και η στελέχωση της εταιρείας μας σε ανθρώπινο δυναμικό απαρτίζεται από έμπειρους τεχνίτες οι οποίοι βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο επί σειρά ετών

Οι παράγοντες για το ποια μέθοδος μόνωσης ταράτσας ταιριάζει καλύτερα σε κάθε περίπτωση είναι αρκετοί, ανάλογα με την παλαιότητα της κατοικίας, την υφιστάμενη κατάσταση της υπάρχουσας μόνωσης, το μέγεθος της χρήσης που θα γίνει, καθώς επίσης και του διαθέσιμου προϋπολογισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πισίνες κάθε τύπου, επαγγελματικές και ιδιωτικές, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου και με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και κατασκευής: πισίνες από gunite ή μπετόν πισίνες με επένδυση βότσαλου, ή ψηφίδας πισίνες υπερχείλισης ή καταρράκτη, ή skimmer προκατασκευασμένες πισίνες με μεταλλότυπο, χωρίς κανονική άδεια πολεοδομίας, με άδεια μικρής κλίμακος και βέβαια ανακαίνιση πισίνας μικροπισίνες, spa, χαμάμ και οτιδήποτε άλλο έχετε στο μυαλό σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Με την γυψασανίδα μπορείς να φτιάξεις τοίχους, οροφές, τζάκια, έπιπλα-βιβλιοθήκες-γραφεία κ.α, να ηχομονώσεις και να θερμομονώσεις χώρους με πολύ καλά αποτελέσματα.

Οι ποιότητες της γυψοσανίδας είναι διάφορες και ποικίλουν σε ποιότητα και τιμή, όμως ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι η τοποθέτηση, εννοώντας τον τρόπο δόμησής των υλικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΒΑΦΕΣ

Δώστε χρώμα στην καθημερινότητα σας

Η εταιρεία μας επί σειρά ετών δραστηριοποιείται σε κάθε είδους εφαρμογή επισκευαστικών υλικών και χρωμάτων για την αποκατάσταση και συντήρηση εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών με στόχο την υψηλή ποιότητα και αισθητική. Παρέχουμε υπηρεσίες ελαιοχρωματισμού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Πάτρα και όλη την Ελλάδα.

Το χρώμα δεν έχει μόνο τη δύναμη να προσθέσει μια νέα, φρέσκια εμφάνιση στην κατοικία σας. Η επιλογή της σωστής απόχρωσης μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει τον χώρο σας, αλλάζοντας τη διάθεση και τη δυναμική του σπιτιού σας σε κάτι εντελώς νέο και θετικό! Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να το επιτύχετε αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΤΖΑΚΙΑ - ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ

ΤΟ ΤΖΑΚΙ έχει κάνει εδώ και αρκετά χρόνια την πανηγυρική επιστροφή του στις κατοικίες της πόλης. Και όχι μόνον ως είδος εσωτερικής διακόσμησης, αλλά ακόμη και ως πηγή θέρμανσης τις κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα. Σχεδόν όλες οι καινούργιες κατασκευές κατοικιών περιλαμβάνουν ως απαραίτητο στοιχείο τους το τζάκι, ενώ συνηθισμένο φαινόμενο είναι και οι ανακαινίσεις παλαιότερων κατασκευών που έχουν αντικείμενό τους την τοποθέτηση τζακιού.

Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε κατασκευές καθώς και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη και να σας προτείνει ολοκληρωμένες προτάσεις που θα ταιριάζουν τόσο στον χώρο σας όσο και στο προσωπικό σας γούστο. Μελετάμε προσεκτικά τον χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα. Προσφέρουμε την θερμότητα που χρειάζεται ο χώρος σας και εγγυόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στον πελάτη και έπειτα από το πέρας της εργασίας για οτιδήποτε χρειαστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΡΓΑ ΜΑΣ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
Καλέστε με
+
Καλέστε με